Her kan du som nåværende eller tidligere bruker legge igjen en liten hilsen til oss. Har du lyst til å si noe om din opplevelse av Hakkebakkeskogen familiebarnehage, er du velkommen til det. Vi hører fra deg!

2 tanker om “Kommentarer”

  1. Hakkebakkeskogen har vært en drøm for vår sønn som første barnehage! Han begynte der hos Elisabeth når han var 10 måneder, helt til han ble 1,5 år. Han ble møtt hver dag med omsorg, kjærlighet og godt humør. Det var veldig trygt for oss som foreldre å levere han til Elisabeth som har gitt han trygghet og oppmerksomhet, tatt seg god tid for å bidra til Sebastians utvikling og læring.
    Vi vil anbefale Hakkebakkeskogen familie barnehage til alle som ønsker en trygg og varm barnehage 🙂

  2. Sønnen vår fikk gleden av å få sin første barnehageopplevelse hos Elisabeth i Hakkebakkeskogen familiebarnehage. Hverken han eller oss som foreldre kunne vært lykkeligere for det! Der ble han møtt med mye omsorg, glede og lek, og alt dette med gode og trygge rammer. Elisabeth sin dyktige måte å møte barna på, synes vi er helt unik. Vi takker så mye for tiden vi fikk ha gutten vår i Hakkebakkeskogen familiebarnehage!?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *